Klantenservice

Bestellen
Bestel je vuurwerk via deze webshop bij Fireworld. Kies eerst je vuurwerk uit ons ruime assortiment en plaats dit in de winkelwagen. Kies daarna je eventuele gratis vuurwerk.  Nadat je dit gedaan hebt wordt er gevraagd om je gegevens en om een ophaaldag en tijdstip te kiezen. Hierna volgt de betaling. Wanneer deze succesvol is afgerond krijg je van ons een orderbevestiging van jouw bestelling en is het bestelde vuurwerk voor jou gereserveerd.

Betalen
Betaling kan veilig en snel via iDeal. Kies tijdens het bestellen je bank en je wordt doorgestuurd naar het vertrouwde betaalscherm van je bank waar je de betaling kunt afronden.

Ophalen
Op de dag en tijd die jij hebt gekozen kun je de bestelling op gaan ophalen. Print hiervoor de orderbevestiging uit die je via de mail hebt ontvangen. Neem deze mee naar de winkel en in ruil voor de orderbevestiging en je handtekening kun jij je bestelling mee naar huis nemen! Kom niet eerder dan de tijd die je hebt ingevuld, je hebt dan namelijk kans dat je bestelling er nog niet is.

Garantie
Mocht er iets niet goed zijn met het door jou bestelde vuurwerk bewaar dan het product. Kom snel mogelijk met dit product naar de winkel. Daar word je verder geholpen 

 
Meer vragen? 
 fireworldvuurwerk@gmail.com
Bel: 0642096459